visie-events - Zuiderhaven 51 - 8861 CK - Harlingen - info@visie-events.nl

a tot z

Van A tot Z

Wij kunnen de complete organisatie van het evenement van A tot Z op ons nemen. Ook kunt u ons inzetten voor de diverse deeltrajecten. Hierbij kunt u denken aan;

Concepten
Op basis van uw wensen ontwikkelen wij een onderscheidend eventconcept.
   
Entertainment  
Entertainment speelt een belangrijke rol op een evenement. Door onze jarenlange ervaring en vakkennis kiezen wij voor het juiste entertainment op de juiste plaats.

Locatie
Nederland kent prachtige locaties voor een evenement.Een locatie speelt een grote rol bij de sfeer van uw event. Voor ons is het vaak de uitdaging om uw eigen locatie om te toveren tot een unieke locatie.  

Vormgeving & reclame
De juiste partners zijn essentieel, samen met hen creëren wij originele uitnodigingen voor een event en de juiste uitstraling en styling van de locatie.

Catering
Het juiste menu op het event. De mogelijkheden zijn zeer divers. Wat te denken van een sushibar waar een chefkok ter plekke heerlijke sushi maakt, een palingrokerij of een stamppottenbuffet? Het is ook mogelijk een 3 gangendiner op locatie te verzorgen.

Of wilt u een wijnproeverij met daarnaast wat lekkere hapjes. Wij adviseren u op dit gebied en maken u attent op de mogelijkheden.

Licht & geluid
visie-events verzorgt zelf al jaren licht en geluid voor diverse theaterproducties en bands. Onlangs was visie-events nog verantwoordelijk voor de technische productie van het Fries popgala, Fryske Music Night, Theatertour Motel Westcoast, Musical to the Max en Syb van der Ploeg.

Hospitality & beveiliging

Voor en achter de schermen de juiste mensen. Wij werken samen met juist gekwalificeerde partners en leveren representatieve goed opgeleide medewerkers. Alle beveligingsmedewerkers voldoen aan de wettelijke eisen gesteld door het ministerie van Justitie aan particuliere

beveiligingsorganisaties.
 

Uiteraard komen we graag bij u langs om ons even voor te stellen en de mogelijkheden te bespreken,

bel gerust 058 216 2803 voor een afspraak of neem contact met ons op per email.