visie-events - Zuiderhaven 51 - 8861 CK - Harlingen - [email protected]

home

visie-events

 

Door de opkomst van social media is de communicatie met uw relaties in een hogere versnelling gekomen. Een ontwikkeling die uw onderneming veel voordelen kan bieden. In deze tijd is echter het belang van persoonlijk contact niet te onderschatten. Met een event op maat kunt u een niet alleen binnen een korte tijd veel informatie delen met uw relaties, u brengt ook een emotie over. Een emotie waarop u in de toekomst kunt teruggrijpen als het (opnieuw) tot zaken komt.

 

Wat u belangrijk vindt om aan uw zakelijke of privé-relaties te ‘vertellen’ kunt u juist bereiken door middel van een evenement. Een tot in de puntjes verzorgd evenement dat de juiste snaar weet te raken en weet over te brengen wat de organisatie wil communiceren is het perfecte visitekaartje voor uw onderneming.

 

Onze dienst aan u is het vertalen van uw communicatiewensen tot een geslaagd event. Wij garanderen kwaliteit en regelen alles tot in de puntjes. Ons specialisme is het verwerken van uw visie in een evenement. Daarnaast hebben wij een uniek gevoel voor het creëren van de gewenste sfeer en ontwikkelen wij graag een origineel en onderscheidend eventconcept voor u.

 

Uiteraard komen we graag bij u langs om ons even voor te stellen en de mogelijkheden te bespreken.

Bel gerust 058 216 2803 voor een vrijblijvende afspraak of neem contact met ons op per email.